Over mij

De afgelopen 22 jaar heb ik met veel plezier voor verschillende verzekeringsmaatschappijen in de pensioenbranche gewerkt. Vanuit een administratieve organisatie maakte ik de overstap naar commerciële buitendienst. Na 10 jaar ervaring opgedaan te hebben als (senior) accountmanager heb ik mij vervolgens gericht op productontwikkeling: een rol waarbij je zorgt voor passende pensioenoplossingen. In een leidinggevende rol hield ik mij naast maatschappij gerelateerde productontwikkeling ook bezig met regelgeving vanuit de overheid.

In werkgroepen binnen het Verbond van Verzekeraars gaf ik een bijdrage aan het herstel van vertrouwen in verzekeraars en stond aan de wieg van nieuwe wetgeving op het gebied van variabele annuïteiten. 

Naast kennis vind ik samenwerking erg belangrijk. Werken doe je samen. Resultaat haal je samen. Door mensen in hun kracht en in verbinding met elkaar te zetten worden de beste resultaten bereikt. En resultaat geeft energie. 

Ik krijg energie van bouwen. Nieuwe dingen neerzetten en mensen helpen. Een toegevoegde waarde leveren aan een onderneming. En het liefst tegelijkertijd: afwisseling spreekt mij zeer aan.